Siófoki tábor

Pontosan nyolc éve táboroztatunk gyermekeket, minden nyarat a Balaton mellett nyitunk. Június 3.és 4.hete a siófoki táborok időpontjai. Szállásunk minden igényt kielégítő, már-már luxus kategória.Tágas,de biztonságos zárt udvar,ahol medence van a gyerekek legnagyobb örömére.

További tudnivalók

A siófoki táborban 2-3 fős szülői gárda segíti a munkánkat.

Idén már csak a II.turnusba tudtok jelentkezni,
az I.turnus megtelt.

Hívás

Táborok ADHD-s és SNI-s gyerekeknek is országszerte.

Idén nyáron egyhetes tábort szervezünk 6-14 éves gyerekek számára,együttműködési készségük fejlesztésére, viselkedésmódosító egyedi programunkkal. Mindezt
játékos keretek között,
a mese, a zene és a tánc együttes alkalmazása mellett, élményközpontú oktatással.

További tudnivalók

A tábor díja:

49.000,-Ft

/ Gyermek

Érdekel

Állatbarát tábor

Minden évben megrendezésre kerül az Állatbarát táborunk, amelyet idén a nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla turnusban szervezünk meg. A tábor során, a gyerekekkel ellátogatunk a Fővárosi állat- és Növénykert-be, felkeresünk kutyakozmetikákat, állatmenhelyeket, és állatorvosi rendelőt is.


További tudnivalók

Időpont: Június 27-tól Július 01-ig.

Ára:

29.000,-Ft

/ Gyermek

Jelentkezés

Elevenpark-tábor

Napi 4 óra önfeledt játék a gyerekparadicsomban. Ebéd a helyszínen. Délutánonként: gyermekjóga a szabadban, képzett oktató vezetésével.Időpont: 2022.július 04-2022.július 08-ig.

Ára:

23.000,-Ft

/ Gyermek

Jelentkezés

Tisza tavi tábor

Az ország legkülönlegesebb kalandjai várnak rátok; Közép- Európa legnagyobb Aquaglide Vízijátszótere, a legnagyobb hazai szabadtéri Trambulinpart, minősített Lovasközpont hucul lovakkal, Harcmező játékos csatatér, a Tisza-tó legnagyobb Kalandparkja, vízibázis, sok- sok játék és sport.Időpont: 2022.aug.22-26-ig.

Ára:

38.000,-Ft

/ Gyermek

Jelentkezés

Kirándulás a Familyparkba Ausztriába

Familyparknak négy tematikus részlege van. Mind az Élményvár, a Meseerdő, a Falusi gazdaság és a Kalandsziget felejthetetlen élményekkel várja a vendégeket. A park 29 mozgó játékkal, kötélparkkal, vízi játszótérrel, élmény játszótérrel és zenés színházzal rendelkezik...
2022.július 09. 6 óra 30
Gyülekező: Zugló vasútállomás Bíróság melletti parkoló.
További tudnivalók

Ára:

19.000,-Ft

/ Fő

Jelentkezés
Rólunk

Kedves, hozzáértő szakembereket alkalmazunk.

Hiánypótlásként mai napon megnyitottam a csoportot(Táborok ADHD-s és SNI-s gyerekeknek is országszerte),ahol SNI-s gyermekek számára is elérhető programokat,táborokat tudunk összegyűjteni. Sokszor hetekig kell keresni,kutatni az ilyen lehetőségek után,majd pedig ha találunk is,rövid beszélgetés után tudatják,hogy mégsem mehet a gyerek a táborba. Ez minden alkalommal egy ,,arculcsapás". Ezért arra gondoltam,hogy közeledvén a nyár felé,könnyítsük meg a saját dolgunkat,és ,,legyen mihez,hova nyúlni" ha szeretnénk h a gyermekünk is élményekben gazdag nyarat tölthessen el,számára megfelelő körülmények között,szakemberek,fejlesztőpedagógusok, gyógypedagógusok bevonásával,támogatásával.

Táboraink

Táboraink az ország számos részén elérhetőek!

Budapesten:

- Állatbarát táborok

- Megfizethető nyári táborok 7 hetes program

- Viselkedésterápiás tábor

Siófok:

- Kaland tábor: I. Turnus; II. Turnus

Megbízhatóság

Általános iskolai tanítóként, immár 8. éve táboroztatok gyermekeket, akiknek a nagy része visszajáró. Táboraim nem gyermekmegőrzők, mindig tudatosan felépített tematika alapján működnek, egy adott téma köré szerveződnek. A gyermekközpontú szemlélet, a kölcsönös elfogadás, és az élménypedagógiai módszerek felsorakoztatása jellemzi munkánkat.

Kiket várunk?

Számunkra minden gyermek fontos, jöhet mindenki aki jó társaságra vágyik, megértő és elfogadó közeget keres. Célunk, az SNI-s gyermekek integrálása, a szolidaritás, és a szociabilitás képességek fejlesztése, pozitív magatartás minták közvetítése. Elengedhetetlennek tartjuk a szülőkkel való együttműködést, kapcsolatot.

Kiajánlók

Keresd ki a neked megfelelő kiajánlót!

Jelentkezési lap:
Budapest

Jelentkezési lap:
Vidéken

Jelenleg ennyi hely foglalt már.

85%
  • Összes
  • Budapest
  • Szombathely
  • Győr
  • Székesfehérvár
  • Esztergom
  • Debrecen
  • Veszprém
Csapatunk
Elérhetőségek

Tábort keresel? Hívj minket vagy írj e-mailt!