Börzsöny erdei téli tábor

Helyszín: Diósjenő
Ideje: 2023 Január 02-06-ig
Elhelyezés: Fűtött házakban

Kiajánló megtekintése

Étkezés: Teljes ellátást biztosít a szálláshely.

A tábor díja:

48.000,-Ft

/ Gyermek

Jelentkezési lap
Siófoki tábor

Pontosan 9 éve táboroztatunk gyermekeket , és minden nyarat a Balaton mellett nyitunk. Június 3.hete mindig a siófoki táborunk hete. 5 napos a program. Szállásunk minden igényt kielégítő, már-már luxuskategória. Tágas, biztonságos zárt udvar, ahol medence és hinta is van a gyerekek legnagyobb örömére.

További tudnivalók

A siófoki táborban 2-3 fős szülői gárda segíti a munkánkat.

A tábor díja:

57.000,-Ft

/ Gyermek

Jelentkezni itt az oldalon, a regisztrációs lap kitöltésével lehet.
Jelentkezési határidő : 2023.04.15.

Hívás

Viselkedésterápiás táborok Budapesten, Székesfehérváron, Esztergomban.
2023.08.14-08.18-ig

Tavaly nyáron nagy sikerrel és óriási érdeklődés mellett indultak el Viselkedésterápiás táboraink. A szülői visszajelzés szerint jó volt a kezdeményezés, hiszen a terápiák tanév közben is folytatódnak egyéni, és csoportos formában egyaránt. A tábort 6-15 éves gyerekek számára szervezzük,együttműködési készségük fejlesztésére, viselkedésmódosító egyedi programunkkal.

További tudnivalók

A tábor díja:

49.000,-Ft

/ Gyermek

Érdekel
Rólunk

Kedves, hozzáértő szakembereket alkalmazunk.

Hiánypótlásként mai napon megnyitottam a csoportot(Táborok ADHD-s és SNI-s gyerekeknek is országszerte),ahol SNI-s gyermekek számára is elérhető programokat,táborokat tudunk összegyűjteni. Sokszor hetekig kell keresni,kutatni az ilyen lehetőségek után,majd pedig ha találunk is,rövid beszélgetés után tudatják,hogy mégsem mehet a gyerek a táborba. Ez minden alkalommal egy ,,arculcsapás". Ezért arra gondoltam,hogy közeledvén a nyár felé,könnyítsük meg a saját dolgunkat,és ,,legyen mihez,hova nyúlni" ha szeretnénk h a gyermekünk is élményekben gazdag nyarat tölthessen el,számára megfelelő körülmények között,szakemberek,fejlesztőpedagógusok, gyógypedagógusok bevonásával,támogatásával.

Táboraink

Táboraink az ország számos részén elérhetőek!

Budapesten:

- Állatbarát táborok

- Megfizethető nyári táborok 7 hetes program

- Viselkedésterápiás tábor

Siófok:

- Kaland tábor: I. Turnus; II. Turnus

Megbízhatóság

Általános iskolai tanítóként, immár 8. éve táboroztatok gyermekeket, akiknek a nagy része visszajáró. Táboraim nem gyermekmegőrzők, mindig tudatosan felépített tematika alapján működnek, egy adott téma köré szerveződnek. A gyermekközpontú szemlélet, a kölcsönös elfogadás, és az élménypedagógiai módszerek felsorakoztatása jellemzi munkánkat.

Kiket várunk?

Számunkra minden gyermek fontos, jöhet mindenki aki jó társaságra vágyik, megértő és elfogadó közeget keres. Célunk, az SNI-s gyermekek integrálása, a szolidaritás, és a szociabilitás képességek fejlesztése, pozitív magatartás minták közvetítése. Elengedhetetlennek tartjuk a szülőkkel való együttműködést, kapcsolatot.

Kiajánlók

Keresd ki a neked megfelelő kiajánlót!

Jelentkezési lap:
Budapest

Jelentkezési lap:
Vidéken

Jelenleg ennyi hely foglalt már.

85%
  • Összes
  • Budapest
  • Szombathely
  • Győr
  • Székesfehérvár
  • Esztergom
  • Debrecen
  • Veszprém
Csapatunk
Elérhetőségek

Tábort keresel? Hívj minket vagy írj e-mailt!